Bel Ons : 020 622 3776 of Maak Online reserveren RESERVEER NU

Over Ons

Rangoli Indiaas Restaurant

Rangoli Indiaas restaurant brengt Indiaas eten aan uw tafel. Onze uitstekende koks verenigen om de traditionele koninklijke Indiase gerechten uit alle hoeken van India met speciale Indiase kruiden om de voordelen voor de gezondheid te maximaliseren.

About-Us

Rangoli Indiaas restaurant is gelegen in het hartje van Amsterdam vlakbij Amsterdam Centraal Station en biedt de meest gerenommeerde fine dining Indiase restaurant in Amsterdam.It is zeer ruim en kan gemakkelijk geschikt voor maximaal 60 gasten. Onze chef-kok heeft 25+ jaar ervaring en weten wat vreugde is er in het maken van iemand gevoel op de top van de wereld.

Op Rangoli Restaurant | Noord & Zuid Indiase Restaurant, bent u verzekerd van een unieke en moderne Indiase eetervaring. Onze vriendelijke en professionele personeel zal verzekeren u genieten van elk aspect van uw maaltijd met ons. Elk item op het menu wordt bereid met authentieke Indiase kruiden, specerijen en bereid in onze keuken met uiterste zorg om ervoor te zorgen dat u worden geserveerd consequent goede maaltijden. Rangoli restaurant is de originele hedendaagse Indisch restaurant, die verantwoordelijk is voor de herdefiniëring van typische Indiase keuken, door het samenbrengen van authentieke smaken, als gevolg van traditionele recepten met behulp van innovatieve technieken, met world-class presentatie.

De Legendarische culinaire meesters gemarineerde groentencrème, vis en vlees in Een Gastheer van kruiden en specerijen. Ze benadrukken DAT alle specerijen vers Worden gemalen tot Een Zeer fijne pasta en Roergebakken tot homogeen Mengsel te bereiken. "Garam Masala" used in de Meeste Indiase Gerechten is a combination van kruidnagel, kaneel, maanzaad, korianderzaad, zwarte peper, nootmuskaat en Mace- alle licht geroosterd en daarna gemalen. Vleesdelicatessen Bijzonder vereisen de specerijen Worden Roergebakken in yoghurt en onder één deksel Worden gekookt op Een Laag vuur for an lange Tijd. De Smaken DUS integraal Het hoofdgerecht van Worden en er is Weinig Verschil Tussen vegetarische en Niet-vegetarische Gerechten in te termen van uiterlijk geur van de Smaak. De Portugese introduceerde De Rode chilipeper sterven Indiase curry has gegeven Een Totaal Nieuwe Dimensie. De Moguls, Arabieren en Perzen Worden gecrediteerd voldaan voedsel Concepten including khichdi, pulao, biryani, kebab en tandoori Hebben geïntroduceerd. Eerder Beperkt tot de Noordelijke Staten en de royalty's, are ZE harde Op Weg de Meest Populaire voedsel in de Wereld.