60. Fish Goanese
Vis in zeer milde kerriesaus bereid met room, boter, kokosnoot en ananas
Bel ons : 020 622 3776 van Maak Online reserveren RESERVEER NU
Alle Vis gerechten worden geserveerd met Basmati rijst en Salade.
Vis in zeer milde kerriesaus bereid met room, boter, kokosnoot en ananas
vis in een milde kerriesaus.
Vis kerrie bereid in een zeer hete saus, met kruiden uit Zuid India.
visfilet bereid met paprika en verse koriander.
Grote garnalen bereid in zeer milde kerriesaus met room, boter, kokosnoot en ananas.
Grote koningsgarnalen bereid in een milde kerriesaus.
Grote garnalen in zeer hete kerriesaus, met overwegend kruiden uit Zuid India.
Grote garnalen bereid in een extra hete kerrie saus, bereid met een melange van hete specerijen uit Zuid India.
Grote garnalen gemarineerd in rijke specerijen en gekookt in tomaten, knoflook verse, pepers en uien, medium heet van smaak.